Τηλεκατευθυνόμενο Drone Parrot Minidrones Jumping Sumo PF724001 White

119.90 
Σύντομη Περιγραφή:
Tα απόλυτα mini-drones στην Ελληνική αγορά από την πρωτοπόρο στο είδος Parrot! Μπορείτε να τα κατευθύνετε πολύ εύκολα μέσω του application που κατεβάζετε δωρεάν στο i-phone/ i-pod touch/ i-pad ή android σας. Τα νέα τηλεκατευθυνόμενα gadgets που θα σας ξετρελάνουν είναι τα Parrot Rolling Spider...
0010917
Σε Απόθεμα
+

Tα απόλυτα mini-drones στην Ελληνική αγορά από την πρωτοπόρο στο είδος Parrot! Μπορείτε να τα κατευθύνετε πολύ εύκολα μέσω του application που κατεβάζετε δωρεάν στο i-phone/ i-pod touch/ i-pad ή android σας. Τα νέα τηλεκατευθυνόμενα gadgets που θα σας ξετρελάνουν είναι τα Parrot Rolling Spider και Parrot Jumping Sumo! Οι πολύ μικρές τους διαστάσεις και η εξαιρετική κάμερα ανάλυσης 640x480 pixel που ενσωματώνουν, σας επιτρέπουν να εκτελείτε συναρπαστικά κόλπα, να καταγράψτε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας απευθείας με τη συσκευή σας και να ανεβάστε με ένα κλικ το βίντεο σας απρόσκοπτα στο Υoutube, μέσα από ένα απολύτως φιλικό μενού.
Ένα τηλεκατευθυνόμενο εδάφους που δεν του αρέσει να κολλάει σε εμπόδια!
Η ασύρματη Wi-Fi σύνδεση του Parrot Jumping Sumo του χαρίζει μια αξιοσημείωτη εμβέλεια 50 μέτρων και σας επιτρέπει την εξερεύνηση του χώρου με ευελιξία που θα σας εκπλήξει και ταχύτητα που φτάνει και τα 7 χιλ./ώρα!
Έχοντας έναν ισχυρό μηχανισμό με ελατήριο που του επιτρέπει υψηλά άλματα 80 εκατοστών, σε ύψος ή και μήκος ανάλογα με το εμπόδιο που θέλετε να ξεπεράσετε, το Parrot Jumping Sumo δεν θα κολλήσει πουθενά.

Μάρκα:
Parrot
Τύπος:
Original

Νέα Προϊόντα