Ασύρματη IP Camera D-Link HD DCS-935L White Original

46.00 
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 109.90 
Σύντομη Περιγραφή:

Eν συντομία

Η ασύρματη IP Camera D-Link HD DCS 95L εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σου και σε ενημερώνει όταν αντιληφθεί κίνηση!

Είναι ιδανική για οικιακή χρήση, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο. Με την D-Link θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, με δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών & email στην συσκευή σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή σε iOS & Android.

Με ανάλυση 1280x720 pixels με 30 καρέ το δευτερόλεπτο και αισθητήρα 1/4" Progressive scan CMOS δεν θα χάσεις το παραμικρό από τον χώρο. Η κάμερα περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο, και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως WiFi expansion για να σου εξασφαλίσει σύνδεση ακόμα και στα σημεία που πριν δεν έπιανες καλό σήμα 433Mbps Wi-Fi.

Απόλαυσε πλάνα ακόμα και στο σκοτάδι όπου και αν είσαι με το ειδικό portal της D-Link για προβολή και διαχείριση!

0011336
Σε Απόθεμα
+

Χαρακτηριστικά

Παρακολούθησε τον χώρο σου

Με την ανάλυση 1280x70 και ψηφικό ζούμ 4x θα μπορείς να βλέπεις τι γίνεται στον χώρο σου χωρίς να απαιτείται καλή σύνδεση από το κινητό σου για άνετο stream χωρίς κολλήματα. Παρακολούθησε μέσω internet το μαγαζί, το σπίτι, το παιδί, τα κατοικίδια αλλά και άτομα μεγάλης ηλικίας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα πολλοί χρήστες, και μπορείς να συνδέσεις πολλές κάμερες μαζί για μαζική παρακολούθηση!

Έξυπνη ειδοποίηση!

Η ip camera ανιχνεύει την κίνηση στον χώρο και σου στέλνει ειδοποίηση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή σε iOS & Android.

Wi-Fi Expansion 433Mbps

Η κάμερα επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως WiFi expansion για να σου εξασφαλίσει σύνδεση ακόμα και στα σημεία που πριν δεν έπιανες καλό σήμα WiFi στο χώρο σου.
Μάρκα:
D-Link
Τύπος:
Original

Νέα Προϊόντα