Ασύρματος Φορτιστής Samsung EP-PN920BBEGWW Fast Charge Black Original

29.90 
Σύντομη Περιγραφή:
Διακριτική σχεδίαση Σε αντίθεση με τους περισσότερους συμβατικούς φορτιστές, ο ασύρματος φορτιστής της Samsung διαθέτει μοναδική και όμορφη σχεδίαση. Οι διαφανείς λεπτομέρειες που θυμίζουν γυαλί και το γυαλιστερό φινίρισμα προσδίδουν μια αίσθηση εκλεπτυσμένης κομψότητας, ενώ το εντυπωσιακό,...
0011420
Σε Απόθεμα
+

Διακριτική σχεδίαση
Σε αντίθεση με τους περισσότερους συμβατικούς φορτιστές, ο ασύρματος φορτιστής της Samsung διαθέτει μοναδική και όμορφη σχεδίαση. Οι διαφανείς λεπτομέρειες που θυμίζουν γυαλί και το γυαλιστερό φινίρισμα προσδίδουν μια αίσθηση εκλεπτυσμένης κομψότητας, ενώ το εντυπωσιακό, στρογγυλό σχήμα του εφαρμόζει άψογα με μια ποικιλία ρυθμίσεων εσωτερικού.

Φόρτιση χωρίς κόπο
Χάρη στον ασύρματο φορτιστή της Samsung, η φόρτιση του κινητού σας γίνεται ευκολότερα από ποτέ. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε κανένα καλώδιο στο smartphone σας ―απλώς τοποθετήστε τη φορητή σας συσκευή στην επιφάνεια (pad) του φορτιστή για μια απλή φόρτιση.


Ευκολία χωρίς ακαταστασία

Χάρη στον ασύρματο φορτιστή της Samsung, ο περιβάλλων χώρος σας παραμένει τακτοποιημένος. Φαίνεται εκπληκτικός όπου κι' αν τον χρησιμοποιείτε ― στο σαλόνι, στο γραφείο ή στην κρεβατοκάμαρα


Υψηλή συμβατότητα

Ο ασύρματος φορτιστής της Samsung πληροί τα πρότυπα ασύρματης φόρτισης WPC και σας επιτρέπει να φορτίζετε μια μεγάλη γκάμα συσκευών εύκολα και αξιόπιστα. Σας παρέχει εκπληκτικά αποτελέσματα φόρτισης κάθε φορά ―χωρίς να ταλαιπωρήστε με καλώδια.

Βάση ασύρματης φόρτισης Qi για τα νέα Samsung Galaxy S6 Edge+
Απαραίτητος ο fast charging φορτιστής στα 2Α (EP-TA20)
Συνδέεται επαγωγικά με τη συσκευή μέσω της ενσωματωμένης Qi τεχνολογίας
Ένδειξη LED για εύκολη παρακολούθηση φόρτισης
Τροφοδοσία μέσω καλωδίου Μicro USB 2.0
Είσοδος/Έξοδος Τάσης: 5-9V
Έξοδος ρεύματος AC: 1A
Διαστάσεις βάσης (ΠxΥ): 10.2 cm x 2.08 cm

Βάρος: 117 g

Κωδικός Κατασκευαστή: EP-PN920BBEGWW

Μάρκα:
Samsung
Τύπος:
Original