Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί για οποιοδήποτε λόγο να επιστρέψετε κάποιο προϊόν πίσω σε μας, θα πρέπει να εφαρμόσετε τα παρακάτω βήματα.

1.Ενώ το προϊόν θα βρίσκεται στην μορφή την οποία έχει παραληφθεί από εσάς, το συσκευάζετε καλά για να αποφύγουμε οποιαδήποτε φθορά, την οποία θα χρειαστεί να επιβαρυνθείτε οικονομικά εσείς. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ανοιχτεί ή δοκιμαστεί, δεν αλλάζεται.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με άλλο, τα έξοδα επιστροφής είναι 2,00€ για την Αττική & 2,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα. Τα έξοδα της νέας αποστολής είναι 2,00€ για την Αττική & 2,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα και επιβαρύνουν εσάς. Εάν θέλετε να πληρώσετε κάποια διαφορά με αντικαταβολή, είναι συν 2,50€.

Οι αποστολές και οι επιστροφές γίνονται με τις εταιρίες Εlta Courier & Γενική Ταχυδρομική.

*Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση*


2.Βάλτε μέσα στο πακέτο ένα αντίγραφo του αποδεικτικού αγοράς καθώς και ένα άλλο έντυπο που να αναγράφει τα στοιχεία σας, τον αριθμό παραγγελίας σας & την αιτιολογία της επιστροφής.

3.Στείλτε το δέμα σε αυτή τη διεύθυνση: Γ' Σεπτεμβρίου 61, Αθήνα, ΤΚ 10433.4.Μετα το τέλος της διαδικασίας, στείλτε ένα ενημερωτικό e-mail στο info@ibattery.gr ,για να λάβουμε υπόψιν μας το θέμα σας όσο πιο γρήγορα γίνεται.


*ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ*

*Όλα τα ακουστικά / hands free / headsets / earbuds ΔΕΝ αλλάζονται για λόγους υγιεινής*

*Επιστροφές χρημάτων ΔΕΝ πραγματοποιούνται. Εξαιρούνται τα ελαττωματικά προϊόντα*